U3F1ZWV6ZTExMDUzNTE2MzM0NzM5X0ZyZWU2OTczNTEzOTEwODQw

بسبوسة بجوز الهند


طريقة عمل بسبوسة بجوز الهند 

أهلا بيكم متابعى  وصفة سهلة وسريعة ، هنتعلم مع بعض ازاى نعمل بسبوسة بجوز الهند وتكون أحلى من بتاعت المحلات وأنضف .

المكونات 

  • كوب وتلتين(2/3) دقيق سميد .
  • نص(1/2) كوب سكر .
  • تلتين (2/3) كوب سمنة .
  • نص (1/2) معلقة بيكنج بودر "يمكن الإستغناء عنها "
  • تلت (1/3) كوب جوز هند .
  • تلات ارباع (3/4) كوب زبادى.

الطريقة

نضيف المكونات الجافة ونقلبهم كويس (السميد ،السكر ، البيكنج بودر )،
وبعدين نضيف السمنة وتكون سايحة ، لحد ما السميد كله يشرب السمنة ،
وبعدين نضيف الزبادى ونقلب كويس لحد ما يختفى ، وبكده تكون جاهزة .
نحطها فى صينية مقاس 28 مدهونة بالسمنة .

تدخل فرن سخن على درجة حرارة 180 لمدة 35ل 40 دقيقة لحد ما تحمر من كل الجهات ، لو احمرت من تحت قبل الوش ممكن تشغلى الشواية على الهادى.

الشربات

  • كوب سكر .
  • كوب ماء .
  • عصره ليمون أو رشة  فانيليا .
نحضره فى آخر 5 دقايق ويضاف وهو سخن والبسبوسة سخنة ونغطيها 10 دقايق .
نسيبها تبرد ونقطها ونقدمها ، " وبألف هنا "
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة