U3F1ZWV6ZTExMDUzNTE2MzM0NzM5X0ZyZWU2OTczNTEzOTEwODQw

طريقة عمل البرجر

طريقة عمل البرجر 


أهلا بيكم متابعى  وصفة سهلة وسريعة ، هنعمل مع بعض البرجر فى البيت بأبسط المكونات وأسهل الطرق علشان يكون جاهز لعائلتك بأحلى طعم من أيدك .

المكونات

  • نص كيلو لحمة مفرومة .
  • التوابل (ملح ، فلفل ، جنزبيل ، ارفة ، كمون ) .
  • بصلة مبشورة .
  • نص كوب فول صويا مغسول كويس ومنقوع  .

الطريقة 

نضع اللحم و فول الصويا والبصل والتوابل وتقلب جيداً ثم نضربهم فى الكبة ليصبح الخليط متجانس و ناعم جدا .

ثم نبدأ بالتشكيل على حسب الحجم المناسب ليكى و تغلف كل قطعة بالبلاستيك لعدم الإتصاق و لتكون سهلة الاستخدام .

وقبل الاستخدام توضع فى الفريزر من نص ساعة ل ساعة لضمان التماسك وعدم الفك أثناء الطهى .

تطهوى على جريل بالقليل من الزيت أو طاسة غير قابلة للاتصاق .

يمكن تخزينها بالفريز لحين الحاجة إليها * تخرج من الفريزر قبلها ب نصف ساعة و تترك لتأخذ حرارة الغرفة ثم تطهى  .


ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة