U3F1ZWV6ZTExMDUzNTE2MzM0NzM5X0ZyZWU2OTczNTEzOTEwODQw

طريقة عمل جاتو شاتو

         طريقة عمل جاتو شاتو بالشيكولاتة



أهلا بيكم متابعى  وصفة سهلة وسريعة ، النهارده هنعمل

        جاتو الشيكولاتة اللذيذ "جاتو الشاتو "

المكونات

نص كوب كاكاو خام
كوب لبن
كوب سكر
كوب زيت
كوب دقيق
باكو بيكنج بودر
2 بيض
معلقة صغيرة فانليا
معلقة صغيرة بيكنج صودا

الطريقة 

نضع المكونات السائلة ( لبن و السكر و الكاكاو ) معاً فى الخلاط و نمزجهم جيداً ،
ثم نضيف الزيت بالتدريج .
نقوم بأخد كوب كبير من الخليط و نضعه فى الثلاجة .
وباقى الخليط نضيف عليه البيض و الفانليا ونضربهم جيداً .

نقوم بتحضير المكونات الجافة و ذلك بخلط الدقيق و البيكنج باودر و البيكنج صودا ثم نضيف عليه الخليط السائل و نمزجهم جيدا بالمضرب اليدوى .

نضع خليط الكيك فى صنية مبطنة بالزيت والكاكاو أو ورق الزيدة و نضعها فى فرن سخن على درجة حرارة 180 لمدة من 20 ل 30 دقيقة على حسب حجم الصنية .

تترك لتبرد تماماً و نضع عليها كوب خليط الشيكولاتة الساقع المحتفظين به سابقاً  فى الثلاجة
أو يمكن تقسيمها و حشوها بجزء من الخليط .

و بالهنا

لا تنسى الاشتراك لمتابعة أحلى الوصفات .





ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة