U3F1ZWV6ZTExMDUzNTE2MzM0NzM5X0ZyZWU2OTczNTEzOTEwODQw

طريقة عمل أرز بالبسلة و الجزر

         طريقة عمل أرز بالبسلة و الجزر

رز بالخضار والدجاج,رز بالخضار واللحم,رز بالخضار,الارز,الارز الاصفر,رز بسمتي,رمضان,أرز بسمتي,رز بسمتى,أرز بسمتي بالبسلة والجزر,الارز البسمتي,مطبخ,وصفات,أرز بسمتي بالبسلة واللوز,بالخضار,ارز اصفر بالبسلة والجزر,سهلة,ارز بالبسلة والجزر

أهلا بيكم متابعى  وصفة سهلة وسريعة ، 

هنعمل النهارده أرز بسمتى بالبسلة و الجزر 🍛


المكونات

  • أرز بسمتى .
  • كوب بسلة .
  • 2 جزر مقطع صغير .
  • بصلة مبشورة .
  • التوابل ( ملح ، فلفل ، كركم ، كارى ،جنزبيل ، ارفة ، ورق لورا ، أرنفل ،حبهان ، كمون  ) أو بهارات أرز جاهزة من عند العطار .


الطريقة 

نغسل الأرز كويس جدا و يتنقع نصف ساعة ،

بصلة مبشورة نشوحها بشوية زيت و بعدين نضيف الخضار يتشوح ونزود شوية مياه يستوى شوية ،

وبعدين نضيف الأرز و التوابل و المياه ( على حسب نوع الأرز ) .

و بعد ما يغلى و يتشرب المياه نهدى النار على الآخر علشان يستوى و ما يتحرقش .

التقديم 

يمكن تقديمه مع كفته حاتى أو فراخ  بانيه .

                      و بالهنا 🍽 

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة