U3F1ZWV6ZTExMDUzNTE2MzM0NzM5X0ZyZWU2OTczNTEzOTEwODQw

طريقة عمل أرز بالصلصة| أرز السمك

   

طريقة عمل أرز بالصلصة (أرز بالطماطم للسمك)





مرحبا بكم متابعى وصفة سهلة وسريعة هنعرف النهارده ازاى نعمل الأرز بالصلصة أو أرز بالطماطم .
حلو جدًا يتأكل مع الأسماك بدل رز الصيادية يعنى ممكن تعمليه جمب صنية سمك البورى ، أو السمك المقلى ، أو السمك المشوى ، وطعمه حلو جدًا وكمان طريقته سهلة وسريعة

المكونات


  • بصلة كبيرة مقطعة .
  • أرز .
  • طماطم .
  • التوابل (ملح ، فلفل ، كمون ، شطة "حسب الرغبة")

الطريقة 

أولاً نغسل الرز كويس جدًا ، نشوح البصلة لحد ما تصفر بس مش تتحمر ، و نضيف عليها عصير الطماطم تتسبك شوية مش تتسبك جامد يعنى .

وبعدين نضيف ال رز "رز مصرى عادى " ، ونضيف نفس معيار ال رز مياه "سخنة" .

ونضيف التوابل (ملح ، فلفل أسمر ، كمون ، وشوية شطة لو حابة شوية صغيرين مش كتير ) .

نسيبة يغلى ويتشرب شوية ، وبعدين نهدى النار ونسيبه يستوى براحته على نار هادئة بعد ما اتشرب .
       
                            وبألف هنا

وبكده نكون وصلنا لنهاية المقالة متنشوس تعملو اشتراك علشان يوصلكم كل جديد .😘

طريقة عمل  السمك البورى ⬅ اضغط هنا .


ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة